Traduceri franceză

nexioffice efectuează traduceri din română in franceză și din franceză in română, traduceri simple și traduceri autorizate. De la o simplă pagină până la proiecte complexe.

nexioffice efectuează traduceri din română in franceză și din franceză in română, traduceri simple și traduceri autorizate. De la o simplă pagină până la proiecte complexe.

Preluăm documentele de tradus pe e-mail: contact@nexioffice.com sau pe WhatsApp la 0729743284

Livrăm documentele traduse prin același canal online, sau la cerere, prin curier sau personal (în București și Ilfov).

Asigurăm acuratețea traducerilor noastre grație cunoașterii limbii și culturii franceze, cunoaștere încununată de certificate de traducător și diplomă de traducător autorizat de către Ministerul Justiției.

Domeniile din și în care traducem sunt diverse, de la cele uzuale, până la domenii specifice, cum ar fi: juridic, turism, medical, tehnic, comercial, științific, IT.

Pentru noi este foarte importantă acuratețea traducerii, de aceea reverificăm metodic fiecare traducere pentru a avea sensul cunoscut doar de un nativ al limbii țintă.

Procesul de traducere funcționează simplu și rapid, după trimiterea proiectului și acordul pentru tarif, începem traducerea pentru a respecta termenul de predare a documentelor traduse.

Tarifele pentru traduceri română-franceză sau franceză-română sunt calculate în funcție de numărul de pagini, dificultatea textului și termenul de predare. Toate aspectele se discută in prealabil, cu mențiunea ca ne dorim mulțumirea deplina a clientului.

Tariful pentru a traduce o pagină cu 2000 de caractere cu spații începe de la 25 lei. Mai puține caractere pe o pagină se tarifează la prețul unei pagini întregi.

Pentru un tarif corect și personalizat, trimite-ne mai multe detalii despre proiectul tău de traducere:

CERE OFERTA PERSONALIZATA