Servicii administrative

cropped pexels seven11nash 380769 scaled 1

Ești un antreprenor la început de drum sau unul care are o activitate în continuă creștere?

În ambele situații, la un moment dat, poți fi copleșit de amploarea sarcinilor administrative, contabile și birocratice.

Suntem conștienți că un antreprenor cu un business mic sau mediu își poate imagina cu greu că ar putea externaliza o parte din munca lui. Vrea să o facă el, o consideră responsabilitatea lui și vrea să aibă control asupra ei în orice moment.

Pentru aceste sarcini administrative, unele firme angajează o secretară, un/o asistent/ă, un operator PC. Aceasta presupune plata unui salariu decent, a contribuțiilor sociale, a unei persoane sau compartiment HR care să gestioneze salariați, a instrumentelor si spatiului de lucru, o formare continua.

Alte firme poate nu își permit încă un salariat cu normă întreagă. În oricare din cazuri, este nevoie de un ajutor administrativ, care se poate numi asistent manager, asistent administrativ, secretară, asistent de recrutare, asistent web-marketing, ajutor în pre-contabilitate, operator PC, etc.

Sau

Poate fi un asistent virtual polivalent, un interlocutor unic pus la dispoziție de nexioffice, plătit punctual, pentru sarcini precise, excluzând astfel cheltuielile salariale.

Un asistent personal administrativ nexioffice preia orice sarcină administrativă repetitivă, consumatoare de timp, externalizabilă și o rezolvă cu atenție la detalii, răbdare, responsabilitate și mai ales confidențialitate!

nexioffice poate comunica eficient cu contabilul firmei sau cu alte persoane din staff pentru o soluționare eficientă a sarcinilor încredințate.

Delegând sarcini administrative asistentului polivalent nexioffice, antreprenorilor le rămâne timp prețios pentru partea plăcută și generatoare de profit a afacerii lor, timp prețios pentru viața personală și de familie.

Servicii administrative

AVANTAJELE serviciilor de asistență administrativă nexioffice

1

FĂRĂ ANGAJARE, FĂRĂ CONTRIBUTII SOCIALE, FĂRĂ HR

2

GESTIUNEA BUGETULUI, PLĂTESTI DOAR PENTRU MUNCA EFECTUATĂ

3

FLEXIBILITATE, DISPONIBILITATE ȘI POLIVALENȚĂ

4

ADAPTABILITATE PENTRU PRESTAȚII PERSONALIZATE

5

DELEGI SARCINI ȘI CÂȘTIGI TIMP PREȚIOS

6

CONFIDENȚIALITATE ȘI DISCREȚIE ABSOLUTE

Servicii administrative pe care le putem presta:

Editare documente
Asistență managerială
Suport pentru contabilitatea primară
Asistență în recrutare
Gestiune corespondență / mailuri
Asistență și redactare web
Creare materiale publicitare

planner 4884740 1280 1

Pentru orice alt serviciu administrativ nelistat mai sus și pentru un tarif corect și avantajos te rugăm să ne contactezi 


CONTACT PENTRU OFERTA PERSONALIZATA