Interpretariat franceza

nexioffice vă oferă servicii de interpretariat în limba franceză, consecutiv sau prin telefon (apel vocal sau apel video).

nexioffice vă oferă servicii de interpretariat în limba franceză, consecutiv sau prin telefon (apel vocal sau apel video).

Interpretul nexioffice mijlocește comunicarea verbală între o persoană care vorbește limba română și una care vorbește limba franceză. Pentru a face aceasta, el preia mesajul emițătorului, apoi alege cele mai potrivite cuvinte și le transmite receptorului într-un mesaj rapid și într-o formă echivalentă din punct de vedere lingvistic și cultural, transmițând în același timp și emoțiile emițătorului.

Interpretariatul consecutiv presupune prezența fizică a interpretului lângă vorbitor și înseamnă traducerea orală a mesajului vorbitorului atunci când acesta face o pauză în vorbire, timp în care interpretul redă mesajul în limba țintă.

Interpretariatul prin telefon (videoconferință) se realizează ca și un interpretariat consecutiv, cu mențiunea că participanții la discuție se aud la telefon (sau sunt conectați prin apel video).

Tariful pentru serviciul de interpretariat în franceză începe de la 200 lei/oră și se stabilește în funcție de gradul de dificultate al serviciului, locație și numărul de ore sau zile în care interpretul trebuie să presteze acest serviciu.

Pentru alte detalii, nu ezita să ne dai mai multe detalii despre proiectul sau evenimentul tău:

CERE OFERTA PERSONALIZATA